Sunday, April 16, 2017

KELEBIHAN DAFTAR JADI AHLI TONE PLUS

Kelebihan Sebagai Usahawan Biz Telco Tone Plus

Modal sekali seumur hidup. Anda daftar anda akan dapat ::
○ FREE sekeping simkad toneplus
○ FREE kekal no.lama
○ FREE kredit RM30
○ FREE data 1GB
○ FREE buku panduan
○ FREE web promosi online
○ FREE group support
○ FREE akaun agen top up
.
Ahli terbahagi kepada 2 pilihan iaitu ::
.
✅ Ahli tak nak bisnes (guna sendiri)
.
○ setiap kali topup dpt cash back 1%
○ setiap kali topup dpt reward points
○ setiap kali topup dpt FREE GIFT 
○ dpt Etiqa PA Takaful 50k
○ dpt diskaun hotel 
○ dpt cabutan bertuah
.
✅ Ahli nak bisnes (usahawan)
.
○ setiap kali topup dpt cash back 1%
🔝setiap kali top up guna apps dapat 7.5% cash back
○ setiap kali topup dpt reward points
○ setiap kali topup dpt FREE GIFT 
○ dpt Etiqa Insurance 50k
○ dpt diskaun hotel 
○ dpt cabutan bertuah
● dpt komisyen daftar simkad Rm20
● dpt komisyen topup 13% sehingga 32%
● dpt bonus tahunan
● dpt pakej Umrah
● dpt percutian tahunan
● dpt peluang menang rm1juta

Whatsapp:-
0107700817 Mahadir


Bantuan Modal kepada Berminat. Sila whatsapp ke 0107700817 Biz Telco


Sunday, January 22, 2017

RM1,000,000 untuk dimenangi

As salam para usahawan dan bakal usahawan biz telco.

Teman nak tanya pernahkah kita terfikir cara untuk dapatkan RM1,000,000 dalam masa setahun? cam mustahilkan...

tapi sekarang dah ada cara... dah ada kaedah... dah ada program yang boleh merealisasikan harapan dan impian kita...

dan program ini bukan asing bagi kita... bukan susah nak join mahupun nak buat...

Kita sertai dengan Yuran Pendaftaran  RM100 pastu ajak 4 orang join dengan kita, pastikan 4 orang ini top RM30 selepas join dan top up tu jangan lebih dari 30 hari pas join,  pastu automatik kita dah ada 2 kupon  untuk cabutan bertuah RM1,000,000.

2 kupon inilah yang bawa harapan kita menang RM1,000,000. kalau terlebih rajin ajaklah ramai lagi join kita makin bertambah kupon dan kebarangkalian untuk menang.

Cuma kalau kita tengok aja... skroll atas bawah tapi masih tak whatsapp nombor 010-7700817 ni, hanya angan2 aje la.

Jadi jangan berlengah lagi... bank in RM100 kat akaun bank saya dan saya daftarkan tuan dan puan serta buka peluang menangi RM1,000,000.

Berikan maklumat berikut untuk pendaftaran

Berikan Maklumat Berikut untuk pendaftaran sebagai Usahawan Biz Telco & Agen Top Up Tone Group serta Cipta Peluang Menangi RM1,000,000 :
1. Nama:
2. No IC:
3. Alamat Poslaju:
4. No HP:
5. Telco sekarang:
6. Emel jika ada: 








Tuesday, January 17, 2017

Cipta Peluang Menangi RM10000 setiap bulan

*⭐Berita baik lagi untuk semua pengguna simkad Tone Plus⭐*

*💥Cabutan bertuah untuk topup💥*

✅Dari bulan Januari hingga Mac 2017, setiap orang yang topup sekurang2nya RM50 layak menyertai cabutan bertuah ini.

✅Jumlah RM50 tu tak semestinya lamsam.

Boleh topup sikit2 asalkan jumlah terkumpulnya cecah RM50, layak untuk sertai cabutan bertuah ini.

✅Jika jumlah topup terkumpul cecah RM100, maka anda akan dapat 2 tiket cabutan bertuah.
✅Topup boleh dibuat dimana2 saja. Tak perlu topup kat hq
✅Hadiah akan dimasukkan ke dalam akaun pemenang

*🔺Hadiah yang bakal dimenangi:🔺*
**⃣1st Prize : RM10000*
**⃣2nd Prize: RM5000*
**⃣3rd Prize:  RM3000*

*2. Topup tertinggi bulanan*
10 orang yang topup paling tinggi setiap secara otomatik akan menerima hadiah yg disediakan:
RM1000 x 10

Ada sesiapa nak sertai Program Biz Telco sila PM saya

No HP : 0107700817

#Prepaidthatpays
#LUCKYDRAW10k


Monday, January 16, 2017

Nak buat Biz buat Biz yang Boleh diwarisi

Kalau namanya PERNIAGAAN biarpun KECIL tetapi BOLEH DIWARISI..

Kalau namanya Jawatan (makan gaji) biar PALING BESAR pun tetap TAK BOLEH DIWARISI..
============================================

Perniagan boleh diwarisi kepada anak cucu cicit cecet walaupun sekadar kedai runcit biasa...

Jawatan dalam dunia makan gaji biar jawatan itu Jusa A tetap tak boleh diwarisi...

Anak yang mewarisi boleh IMPROVE kedai runcit tersebut menjadi sebuah pasaraya...

Jawatan dalam makan gaji TAK BOLEH so anak anak kita kena apply kerja dan start dari bawah..

Faham tak?

*Kalau kita adalah keturunan makan gaji,

Ini kalilah kita kena ubah perjalanan hidup keturunan kita...

Jom tukar kepada simkad buat duit

Whatsapp 0107700817



Thursday, December 22, 2016

Jom Cipta Peluang Menang RM1 Juta 010-7700817

Nak kerja makan gaji dalam 1 tahun nak dapat RM1 Juta macam mustahil…

Tapi kini ada 1 Program dengan guna HP anda boleh menang RM1 Juta

Syarat sangat Mudah… semua orang yang berumur 12 tahun ke atas layak sertai..


Whatsapp saya 010-7700817

Nak join taip

NAK PELUANG MENANG RM 1 JUTA
Nama :
NO HP :
No IC:
Alamat Pos laju
Telco sekarang (maxis/digi/celcom/dll):
Emel jika ada :

Daftar jadi ahli Program hebat ini. Hanya RM100 bakal merubah anda jadi Jutawan.


Tuesday, November 8, 2016

Daftar Sekaranf Sebagai Agen Top Up dan Jadilah Sebahagian Dari Industri Berbilion Ringgit

Jom jadi Agen Top Up

Kami sedang cari Wakil Peljar Kolej dan Asrama
Wakil Komuniti Taman2 & Penduduk kampung
Wakil Syarikat
Wakil Koperasi
Wakil Badan Berkanun dan Agensi Kerajaan
Wakil Ahli Keluarga seeloknya Ayah atau Ibu
Wakil Persatuan dan Kelab

Hanya daftar RM100 anda sudah bergelar Usahawan Biz Telco dalam industri Berbilion Ringgit
Tak sangka kan???

Ayuh jangan tunggu hingga esok. Whatsapp saya 010-7700817