Friday, June 8, 2018

Jana RM31000 sebulan sebagai Agen Top Up


Tahukah anda Biz Top Up Tone Group menjanjikan pendapatan lumayan 4 - 6 angka sebulan?

Jika anda pernah jual top up berapa keuntungan paling tinggi anda pernah dapat?

Kami di Tone Group menjanjikan pulangan lumayan syarat anda rajin, komited dan fokus dalam biz ini. Tidak mustahil anda bakal Jutawan Baru Tone Group :)

Join kami hari ini dan menangi TV Isonic 65 inci.

*KEMPEN 2018 TG  APPS* 
*GUNA DAN MENANG*

*TEMPOH KEMPEN* : 4 Jun – 31 Ogos 2018

*HADIAH UTAMA* : TV LED ISONIC 65 INCI @ Bernilai RM3999 (1 unit)
πŸ“Ί

*HADIAH DWI MINGGUAN* : TV LED ISONIC 50 INCI @ Bernilai RM1,599 (6 unit)
πŸ“ΊπŸ“ΊπŸ“ΊπŸ“ΊπŸ“ΊπŸ“Ί

*SYARAT PENYERTAAN* :

*HADIAH DWI-MINGGUAN :*

1.            Top Up atau bayar bil guna Apps Tone Group minimum 3 kali dalam tempoh 2 minggu

2.            Pemenang dipilih pada transaksi ke *888* sepanjang DWI MINGGUAN tersebut

*HADIAH UTAMA*
Tambah modal RM300 ke wallet Apps Tone Group anda dalam 1 transaksi = 1 kupon

Jom mana tahu boleh tengok Piala Dunia dengan TV baru πŸ“Ί πŸ€ͺ

Download Apps TG anda hari ini

Hanya guna Apps Tone Group top up no HP anda. Klik link berikut untuk download. PERCUMA




Tuesday, May 1, 2018

Kenapa anda perlu dapatkan 4 agen top up @ 4 ahli baru?


*KENAPA ANDA PERLU DAFTAR 4 AHLI BARU @ AGEN TOP UP TONE GROUP SETELAH JOIN BIZ TELCO TONE PLUS?*

Tujuan kita Join Biz ini ialah untuk menjana pendapatan mudah melalui HP kita. Memang biz ini untung sen sen pada permulaannya. Tapi jika istiqamah @ jadikan habit daftar agen baru setiap bulan tidak mustahil komisyen anda akan meningkat 3-4 angka sebulan. Malahan sudah ada yang buat komisyen mencecah 6 angka sebulan dari biz sen sen ini.

Bersama ini saya kongsikan permulaan biz ini bagaimana anda mula jana pendapatan 13% hasil top up ahli2 anda @ agen top up dibawah anda. Untuk makluman setiap ahli baru yang kita daftarkan , ahli baru dibekalkan simkad Tone Plus yang merupakan nyawa pada Biz ini. Masa kita daftarkan sudah ada RM30 HQ top upkan untuk ahli kita tu.

Jom saya tunjukkan permulaan biz ini bila daftar ahli baru (rujuk gambar yang saya sertakan sekali) :

*Daftar Ahli Pertama – 3%*
Kita akan dapat komisyen 3% daftar ahli pertama. Pengiraannya simkad baru daftar tu ada RM30. Jadi 3% (komisyen kita) X RM30 = *RM0.90*

*Daftar Ahli Ke 2 – 3%*
Kita akan dapat komisyen 3% daftar ahli kedua. Pengiraannya simkad baru daftar tu ada RM30. Jadi 3% (komisyen kita) X RM30 = *RM0.90*

*Daftar Ahli ke 3 serentak dengan ahli ke 4 dan seterusnya*

Komisyen anda automatik naik 13% bila daftar daftar ahli ke 4. Disebabkan daftar ahli ke 3 sama hari ngan daftar ahli ke 4, maka ahli ke 3 pun anda dapat juga 13%. Pengiraannya simkad baru daftar tu seperti berikut

Daftar ahli ke 3, RM30 x 13% = *RM3.90*

Daftar ahli ke 4, RM30 x 13% = *RM3.90*

Jadi lepas ni katakana bukan Mei ni semua ahli tersebut top up RM30 anda akan dapat RM30 x 13% komisyen x4 orang = RM15.60 sebulan. ini anda bakal dapat tiap2 bulan non stop bila mereka konsisten top up RM30

*Bagaimana kalau mereka top up lebih???.* Macam ni

Andai semua top up RM60 x 13% x 4 orang = *RM31.20 sebulan*

Andai semua top up RM100 x 13% x 4 orang = *RM52.00 sebulan*

Inilah yang dikatakan kerja sekali dan berulang kali dapat komisyen. Jika 20 tahun guna HP. 20 tahun anda dapat komisyen ini tanpa henti.

Beza kalau jual πŸ”burger, πŸ›nasi lemak atau πŸ‘˜ jual kain pasang. Sekali jual sekali tu je la untung. Walau kain pasang tu bila dah buat baju boleh guna 2 tahun pembeli anda pakai tapi untung anda hanya sekali masa jual.

Faham ke Faham sangat ? πŸ˜…

Mai PM saya, jom taja ahli baru anda hari ini, nak tak nak esok lusa anda tetap kena top up HP andakan
πŸ“² 010-7700817



Monday, March 19, 2018

Tahniah kepada pemenang RM1 juta kerana simkad sekeping jadi jutawan

Tamatlah sudah Kempen TONE GROUP Millionaire dengan kemenangan kepada Abd. Hafiz Azam - jutawan baru!, Puan Noraini Malik - kedua dan Jahlilawati Abu Bakar - ketiga. 

Tahniah kepada anda semua. Semoga kemenangan ini membakar lagi semangat untuk terus bersama TONE GROUP dan membantu menyebarkan lagi mesej Kebebasan Kewangan kepada rakyat Malaysia seluruhnya. Wow, Wow, Wow!

 #TGMillionaire#TONEGROUP  #TonePlus #KebebasanKewangan
#FinancialFreedom #WowWowWow


Ingin wang tunai RM500? Ingin melancong percuma? 010-7700817

Tahukah anda, pada bulan MAC ini
------------------------------------
Syarikat Tonegroup telah menawarkan cash RM50,000 dan Percutian 100% ditanggung ke negara Asia. WOW!
*Offer ini hanya dibuka pada Bulan Mac Sahaja. Ia terbahagi kepada 2 kempen iaitu kempen topup dan kempen penajaan,*

1⃣Kempen Topup (Cash RM50,000):
Anda perlu topup terkumpul sekurang-kurangnya RM50 pada bulan Mac ini utk mendapat cabutan dalam merebut cash RM50,000 tersebut. Hadiah cash tersebut akan dipecahkan kepada RM500 untuk 100 orang yg bertuah.
Jadi, jangan terlupa untuk topup RM50, mana tahu cash RM500 utk mungkin milik anda
.
.
2⃣Kempen Penajaan (Percutian)
Anda hanya perlu daftarkan 3 orang sahaja untuk merebut peluang bercuti di Asia secara PERCUMA 100% ditanggung oleh Syarikat Tonegroup. Anda juga boleh membawa pasangan anda. Lagi banyak anda daftarkan, lagi besar peluang anda untuk menang!
.
Seramai 10 orang (pasangan) bakal menjadi pemenang. Adakah ia milik anda?
.
jangan lupa pastikan anda mendaftarkan minimum 3 orang pada bulan ini.
.
.
Bulan ini sangat menarik kempen yang telah dibuat. Jadi saya cadangkan jangan lepaskan peluang. Ini adalah peluang terbesar anda untuk rebut insentif Cash dan Percutian Percuma
Join saya dan saya tunjukkan caranya 0107700817



Thursday, February 22, 2018

Tahukah anda simkad HP kita ini berpotensi menghasilkan duit... eh simkad ni lain sikit ekkk

#ingatsemulakenapakitajoindulu
#bertindakhariini

*JAWAB SOALAN INI*
1. Sudah berapa lamakah anda guna HP?

2. Tahukah anda berapa banyak komisyen mahupun duit anda dah terlepas atau terbuang begitu sahaja?

Jom saya kongsikan teknik daftar ahli baru dan pelaburan pasti dapat dan berhasil untuk anda melalui Program wow Tone Plus ini.

Teknik ini untuk ahli keluarga kita dan kawan2 kerana kekadang *peluang* datang tu kita kena beri @ paksa mereka untuk ambil barulah bila dah guna Nampak peluang tersebut.

*Buat Langkah2 berikut 

1. Setiap bulan dapat gaji bulanan *asingkan RM80* untuk beli *1 starter pack.* Kalau ada modal lebih beli 4 atau 10 simkad. Jangan tunggu ada nak join baru nak beli starter pack. Beli siap2 stok utk setiap bulan.

2. Dah beli 1 sim starter pack daftarkan *ahli keluarga* dan *kawan2* kita yang top up RM30 atau lebih setiap bulan.

3. Pindah no mereka sekarang ke simkad Tune Talk Tone Plus (kekalkan no @ port in)

4. Berikut hasilnya jika anda konsisten dan disiplin setiap bulan beli 1 starter sim Tone Plus dan daftar 1 ahli baru bulan tersebut.

*Jika ahli anda Top Up RM30*

Bulan 1 daftar Mak: RM3.90

Bulan 2 daftar Ayah : RM7.80

Bulan 3 daftar Along: RM11.70

Bulan 4 daftar Angah: RM15.60

Bulan 5 daftar Alang: RM19.50

Bulan 6 daftar Andak: RM23.40

Bulan 7 daftar Uda: RM27.30

Bulan 8 daftar Teh: RM31.20

Bulan 9 daftar Ucu: RM35.10

Bulan 10 daftar Ahmad: RM39.00

Bulan 11 daftar Babu : RM42.90

Bulan 12 daftar Charol: RM46.80

Bulan 13 daftar Devan: RM50.70

Bulan 14 daftar Esther : RM54.60

Bulan 15 daftar Farid: RM58.50

Bulan 16 daftar Gopal: RM62.40

Bulan 17 daftar Hidayah: RM66.30

Bulan 18 daftar Ina: RM70.20

Bulan 19 daftar Joyah: RM74.10

Bulan 20 daftar Khairul: RM78.00

Bulan 21 daftar Lan: RM81.90

Bulan 22 daftar Megat: RM85.80

Bulan 23 daftar Nani: RM89.70

Bulan 24 daftar Opah: RM93.60

Bulan 25 daftar Pamela: RM97.50

Bulan 26 daftar Quraisha: RM101.40

Ini baru 1 orang sebulan je. *KONSISTEN* Kalau 2 orang sebulan gandakan pendapatan anda 2x. begitulah seterusnya mengikut kerajinan dan bajet anda.

*Yang pasti income itu berterusan untuk 5 tahun mahupun 20 tahun dari sekarang walau anda sudah tidak menaja dan selagi mereka masih guna simkad Tone Plus.*

Sape nak bagi duit dok saja je kan pasni…
πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘πŸ€‘
Jom www.wasap.my/60107700817



Sunday, February 18, 2018

Bisnis Part Time Murah dan sempoi

*MENCARI BISNES PART-TIME?*
---------------------------------------
Tipsnya, anda sertai @ buat bisnes yang komisyen/pendapatannya lebih bersifat "PASIF"..
.
Pasif tue apa?
Pasif tue, kita kerja sekali, untung dia, kita dapat non-stop berkali2..
Anda buat ke, anda cuti ke, anda sakit ke, anda stop ke, komisyen/incomenya tetap masuk ke kocek anda..
.
Contohnya: Cuba anda ingat balik, simkad yg anda guna sekarang nie, kat mana anda beli dulu, dah berapa lama anda guna & pakai, dah berapa banyak anda topup, dari mula guna dulu hingga sekarang..
Cuba bayang, berapa komisyen dealer2 telco duk makan dari dulu sampai sekarang, setiap kali anda topup, mereka hanya jual simkad sekali sahaja pada anda, tapi setiap kali anda topup, pagi petang siang atau malam, mereka tetap dapat komisyen.. amacam?
.
Nak buat TonePlus secara part-time
Untuk Pendapatan PASIF.
X join pun esok lusa tetap kena top up.
Bape lama lagi nak tanggung rugi πŸ€£
πŸ“² 0107700817



Monday, January 22, 2018

Mereka yang bosan makan gaji diperlukan. Training online percuma, pendapatan pasif.

*kelebihan simkad Tone Plus ini seperti berikut* :

1. *Biasiswa Anak Cemerlang*
Bermula tahun 2016, setiap pengguna Tone Plus yang memiliki anak yang cemerlang dalam pelajaran, layak menerima *biasiswa anak cemerlang RM60,000* mengikut terma dan syarat.

2. *Pinjaman Perubatan RM10,000*
Bermula tahun 2016 juga, setiap pengguna Tone Plus yang mempunyai masalah kesihatan, boleh membuat permohonan *pinjaman perubatan bernilai RM10,000*
3. *Pinjaman Pendidikan RM10,000*
Bermula tahun 2016 juga, kelebihan Tone Plussebagai ahli pengguna adalah anda layak memohon *pinjaman pendidikan RM10,000*

4. *Perlindungan Etika Takaful* Rm50,000.00
5. *Insentif Umrah@Melancong*
6. Insentif Melancong bersama CEO
7. *Percuma* Data tiap kali Top Up
 *Top Up RM30* free 4GB, kredit RM30 tak kurang
 *Top Up RM50* free 8GB dan kredit RM50 x kurang ... Jimat tak????

πŸ”Š *PROJEK PASIF INCOME 31K dlm tempoh 12bulan*
**************************
1.anda perlu daftarkan 4 orang baru sahaja untuk menjadi penguna toneplus.........
2.Bimbing dan ajar 4 orang tadi buat perkara sama,menaja 4 org baru juga..........
3. Inilah sistem duplikasi yg perlu anda praktikkan........mudah dan simple,anda hanya menaja 4org sahaja.....kemudian ajar mereka buat perkara sama.....
Jika ia berlaku....komisen anda dibulan ke 12 akan mencecah RM31k....

KAMI BIMBING ANDA SEHINGGA BERJAYA